Nyhet!! Dalslandskliniken kan komma!!!

Dalslandskliniken kan nu äntligen erbjuda den ultimata vården…hemma hos dig!

Denna nya service är för dig som tänker och tycker lite annorlunda. Du kanske tänker att det verkar smartare att läkaren gör ett hembesök när du är sjuk eller att du hellre skulle vilja gå till en liten privat, personlig klinik än en stor, offentlig mottagning. Du kanske också tycker att det verkar smartare att bygga upp en relation med en och samma läkare i stället för att ständigt träffa en ny läkare på Vårdcentralen?
Därför arbetar vi på detta lättillgängliga sätt? Svaret är för det första, att vi anser att det är viktigt att sjukvård ska vara lättillgänglig, inte bara på pappret utan också i verkligheten och för det andra, för att vi är en privat klinik och kan bestämma hur vi utformar den vård som vill ge specifik till dig.

HEMBESÖK,  FÖRETAGHÄLSOVÅRD,  PRIVAT AKUTMOTTAGNING,  HÄLSOKONTROLLER
Dessa tjänster beställs på telefon 0531-531 160 eller mail info@dalslandskliniken.se

Vår idé är en mer personlig sjukvård där vi har möjlighet att lära känna er som patienter och där ni alltid kan känna er trygga med att vi har tid för er. Vi besöker er i lugn och ro och med gott om tid i hemmet eller ditt arbetsplats.
Välkommen till en ny bekvämare vård!!!

Boka tid
close slider