Fettransplantation- Föryngrat utseende med eget fett

En fettransplantation används för att återskapa och fylla ut områden på kroppen där kroppen mist sin volym. Den utfyllande effekten ger ett föryngrat utseende samtidigt som den tillför stamceller som verkar till att föryngra huden.

Tekniken går ut på att använda kroppens eget fett för att återskapa volymen vid önskade områden på kroppen som tappat volym på grund av åldrande. Eftersom fettet kommer från den egna kroppen reagerar inte kroppens immunförsvar på implantatet och därmed är risken minimal för allergiska reaktioner. Metoden är oerhört framgångsrik och dessutom är den bestående över tid.

Se filmen om fettransplantation via följande länk: https://www.facebook.com/Dalslandskliniken-730678960297715/

Kontakta oss om du vill veta mer om metoden eller boka tid för konsultation.

Boka tid
close slider